49 år idag

3 februari, 2019 0 Av Ingela Fohlin

Idag är det min födelsedag 1 timme till ungefär 🙂 jag har haft en bra dag med min underbara vän och familj som kom ut och hälsade på och på kvällen kom och min syster och hennes man och min mamma kom också och vi åt min favoritmat Tacos. Jag är så glad över alla som finns i mitt liv, när jag är så här sjuk så ser jag/ vi vilka underbara människor jag har omkring mig och det gör mig så lycklig men också ledsen för jag vill finnas kvar här länge hos dem och hos Stefan och våra barn Hampus och Robin. Jag har haft många underbara vänner omkring mig hela tiden men jag tror att när det händer så hemska tragedier i livet som för oss, så tänker man mer på vad man har och är så tacksam över det. Jag tror också att när döden finns så nära så pratar vi mer om vad vi känner för varandra och det betyder så mycket för mig. Jag tycker om att vara öppen och prata om det som händer och det medför nog också att vi pratar om hur mycket vi tycker om varandra och det som är jobbigt, om rädslan att få metastaser och döden, för döden finns så nära hela tiden. Inatt och Idag har jag haft sån dödsångest, det är hemskt jobbigt, det är jobbigt och svårt att tänka bort det, ibland går det bra men en del dagar är det svårare. Jag borde inte ha det idag tycker jag när jag har blivit firad och jag blev firad igår också när vi var bortbjudna på middag på kvällen. Vet inte varför egentligen, tror att det blir så känslosamt, de firar mig, vilket gör mig så glad och mina tankar snurrar och tårarna rinner, hur länge kan jag finnas kvar, hur länge får jag…