30 år idag ❤️

30 år idag ❤️

2 juni, 2022 12 Av Ingela Fohlin

Idag är det 30 år sedan Stefan och jag träffades ❤️ och 25 år som gifta. Jag kom på det nyss 🥰 och ikväll sover Stefan i husbilen så här jag ligger och tittar på chicago fire och dricker te 😊. Stefan slutade 19,30 ikväll och börjar 04 i morgon bitti så det kändes onödigt att åka hem ikväll.

Idag var jag på skolan och hälsade på 🥰 det kändes roligt att träffa alla idag. Eleverna va inte där så de får jag träffa på skolavslutningen 🥰

Idag fick CP också flytta till ett nytt hem, vår lilla Ankbebis, han är ju inte så liten längre då😊. Vi trodde att det skulle gå att ha kvar honom ändå, men vår stora hanne Lillebror  mobbade ut honom också, så det skulle inte fungera. Men jag / vi tänker att han kommer att ha det jätte bra dit han flyttar. Han får en egen tjej att ta hand om också så det kommer att bli jätte bra och han kommer att ha det bra i sitt nya hem ❤️

Kram till er alla ❤️