2022 ☀️

4 januari, 2022 16 Av Ingela Fohlin

God fortsättning till er alla ❤️
Nyårsafton blev en jätte fin kväll tillsammans med våra vänner ❤️🥂
Vi skulle vara ha åkt hem lite tidigare bara. För  jag blev dåligt efter tolvslaget.

Jag låg och vilade cirka en timme efter att vi ätit men det räckte inte. Vi stannade tills efter tolvslaget 🥂. Jag trodde det skulle gå för jag hade varit hemma hela dagen innan och hela nyårsafton på dan. Men efter att vi ätit efterätten så blev jag alldeles för trött och fick snabbt lägga mig på köksgolvet och började hyperventilera 😳 det blev inte alls bra och sen har jag varit skitdåig rent ut sagt. Nyårsdagen kunde jag inte ens titta på tv inte ens ta upp min telefon. Det va som om Hjärna va i en dimma. Helt tom kände jag mig. Jätte obehaglig känsla 😳 Det är först nu idag på eftermiddagen som jag känner mig lite bättre. Fyra dagar tog det, Men jag tror också att det varit jobbigt ändå med alla helgerna nu som varit.

Jag fick besök av en vän igår som bara skulle komma och ta en kaffe på kvällen, men hon hann bara komma in sen låg jag och hyperventilerade i köket. Ärligt så har jag mått skit, det här dagarna och varit rädd att nu börjar det om. Men nu känns det ändå lite bättre så jag kan vara uppe lite. Kunde inte ens prata i telefon inte ens titta på tv.

Nu Orkar jag nog göra mat till Hampus och mig iallafall 😊👍

Läste att det kan bli så att man  hyperventilerar när man är utmattad /utbränd  efter vad jag förstod. Min läkare ska ringa nästa vecka för den här veckan har hon semester.  Det blir så när jag överanstänger mig för mycket. När jag gör mer än vad jag klarar eller vad min kropp klarar.  Jag överanstänger mig för att jag vill för mycket. 😱

Jag borde lärt mig men det har jag inte tydligen.
Inatt får jag sova själv, Stefan sover i husbilen för han slutar 19,30 ikväll och börjar 04 i morgon 🙄 men Hampus kommer senare. 🥰

Ni som såg en kommentarer på nyårsinlägget jag gjorde som sen försvann, vi tog bort den för vi kände att den dialogen  inte passade in här så ni vet.

Kram till er alla ❤️