20 april ☀️☀️☀️Känns bättre 🙏

20 april, 2022 10 Av Ingela Fohlin

Jag är så glad för det känns som jag äntligen blir lite bättre. Idag är det onsdag och Stefan och jag har varit iväg med husbilen över påsk och visst jag tog det väldigt lungt men jag har ändå varit iväg och jag har inte fått något bakslag ännu eller legat och mått dåligt. Jag har inte varit så dålig. Det känns som det äntligen är på väg åt rätt håll 🙏🙏

skillnaden jag har gjort om det beror på  det vet jag inte, men jag började med  Ashwagandha pulver och har kommit upp i  full dos nu sedan några veckor. Sedan har jag också ökat mina sömntabletter så jag får sova ordentligt. Jag vet att de är beronde framkallande men jag känner att jag får ta tag i det sedan när jag mår bättre. Det är viktigare att jag sover bra nu. 🙏 så jag är så glad. 😊 Jag kan vara ute i trädgården och hålla på lite utan att bli liggandes. ☀️😊 Det känns så underbart ❤️ Jag hoppas att det håller nu så jag kan få leva lite nu.❤️

Marita mår okej också ❤️ hon väntar fortfarande på svar från patologen och en tid till onkologen.

Kram till er alla ❤️