11 september och valdag idag

11 september, 2022 6 Av Ingela Fohlin

Ligger i soffan med en kaffe 😊 tänkte att jag skulle åka och rösta sedan. Jag mår lite bättre nu. Det känns som det går lite framåt lite igen  🥰 jag blev så dålig efter jag varit med Marita på hennes sista cellgiftsbehandling. I slutet på behandlingen kom det in två patienter till i hennes rum och det blev för mycket intryck. Alla ljud kom in i huvudet samtidigt. När de pratade, tog på sig förkläden, handskar, alla ljud kom in i huvudet lika mycket. Det gick inte att sortera ljuden. Jag försökte att gå ut och sätta mig en stund men det gick inte och tillslut låg jag på golvet bredvid Marita och hyperventilerade. Jäkla skit, där också, men det gick bra ändå. Det va sista timmen. Så jag klarade länge för vi kom dit vid 9 och vi va klara vid 14 ungefär. Sen låg jag i bilen en timme innan jag kunde åka hem.

Marita mår inget vidare alls nu. Stackars henne. Fy, 😢❤️ det kommer nog att sitta i ett tag till. Men nu är hon klar med den här fasen. Nu är det tabletter hon ska börja med om 8-12 veckor verkar det som. Kroppen behöver återhämta sig lite först.

Igår pratade Stefan och jag om hur han skulle jobba nästa vecka. Han går ju olika tider varje vecka. Så frågade ham hur mina tider va 🙃 jo,  jag har ju sofftider, hönstider och växthustider och sofftider 🙃så ser mina dagar ut.

Kycklingarna växer och mamman är så duktig med alla sina kycklingar 🐥

Här ligger hon inför natten med sina små bebisar.❤️

Kram till er alla.

Jag har fått röntgen tid till 18 september nu.