1 september och sommar värme

1 september, 2020 6 Av Ingela Fohlin

Idag va en stor dag för Robin, första dan på gymnasiet 😊 det gick jätte bra. Synd bara att de va tvungna att byta lokaler precis till skolstarten. Han skulle gå på Haga gymnasiet och vi hade varit där och kollat och det såg väldigt mysigt ut och trevligt, men så fick de vattenskador i golvet . Så nu är de i tillfälliga lokaler i Sandbyhov ovanför folktandvården under hela hösten trodde de. Men det blev jätte bra ändå. Han tyckte att det kändes bra. Så då är vi nöjda 😊 Han mår bra så det känns skönt också.

igår va Stefan och Robin i Linköping för behandling och hans blodvärden va bra igår också när det tog prover 😊 på torsdag åker Robin och jag till Linköping igen.

Inatt sover Stefan i husbilen inne i stan. känns lite tomt här i sängen nu. Men han slutade jobba 19,30 ikväll och börjar 03,45 i morgon bitti så det kändes bara onödigt och jobbigt att bara åka hem och gå och lägga sig.
I lördags va vi hos Tina och Stefan och hälsade på och åt gott, de har fått det så himla fint 👍🥰 Så roligt att ses för det va så himla länge sedan. Tiden bara rinner iväg och i söndags va vi och firade Emilia som fyllt år och då fick vi tacos 😊 det åt vi idag med 😊 Marita kom ut så då passade vi på igen. Jag tröttnar aldrig på tacos.

Jag mår också bra 👍 känner mig bara lite splittrad när det gäller Corona 🙄 alla lever som det inte finns längre och jag med. Jag skulle försöka att hålla mig i mitt rum och bara vara ute när jag skulle hämta elever för att jag inte skulle träffa så många. Men det va lättare sagt än gjort när man på plats. Det blir att jag är ute i korridorerna iallafall, så lite jobbigt känns det emellanåt måste jag säga 🥺. Samtidigt som jag tycker att det är så roligt att vara på plats 🥰

Kram till er alla ❤️