1 advent idag 🕯

28 november, 2021 2 Av Ingela Fohlin

Mitt mående går verkligen upp och ner och det känns som jag aldrig lär mig, jag tror och vill klara av mer än jag gör.  I fredags åkte jag till jobbet och det gick jätte bra…. Bara jag hade åkt hem med en gång, Men så åkte jag förbi affären och tänkte att jag nog skulle klara av att gå in och handla lite till helgen bara. Sen när jag satt mig i bilen märkte jag att jag glömt min telefon på jobbet så jag fick åka tillbaka.   Det gick inget vidare. Jag kom till expeditionen sen blev jag så dålig så jag va tvungen att lägga mig på golvet i ett av rummen där. Jag kunde inte ens gå ner till vilorummet eller mitt rum. Kroppen bar mig inte alls. Det blev inte alls bra. Jag kunde inte ta mig upp och började hyperventilera där också. Några jobbar kompisar va så jätte snälla och hjälpte mig och sedan skjutsade de hem också mig för jag kunde inte ta mig hem och jag kom knappt ihåg koden in hemma heller när vi kom hem.  Kände mig helt tom och slut både i huvudet och kroppen. Det vill jag inte vara med om en gång till och bli så på jobbet. Så i morgon stannar jag hemma för idag har jag varit jätte trött hela dagen fast jag inte gjort något på hela helgen. Igår mådde jag bättre än idag.  Stefan får stanna och handla på vägen hem, inte jag, för det här fungerar inte alls. Jag blir så besviken på min jäkla kropp.  Inte så roligt direkt och bli så på jobbet.  Men, men, det är som det är. Jätte gulliga arbetskamrater har jag iallafall ❤️ Det är jag så glad över. Så omtänksamma ❤️

I helgen har Stefan och Hampus gjort massor, de har bytt fönster och dörr i hans hus. Det blev jätte bra förutom att jag hade tagit fel med fel dörr hem 😳 så typiskt mig 🙃 handtaget är på fel sida. Det blev sådär då för nu fick de ta bort altanen också och så öppnar han dörren helt galet. Men det är som det är. Vi kunde inte göra något åt det för de hade redan börjat såga upp väggen en bit. Varmare blir det för honom iallfall.😊 Det är det ända som är bra och att det är en fin dörr 👍Men det ser verkligen helt fel ut. 🙄.

Stefan har bytt däck på min bil också ❤️

Kram till er alla ❤️